Værdier

Tandlægerne Studiestræde’s værdier har betydning for dig:

  1. Vi ved den sygdomsfrie naturlige tand et det mest holdbare i din mund.
  2. Vi respekterer, at du bestemmer over dine tænder, og hvornår vi må starte en behandling. Du skal have kontrol.
  3. Vi forebygger før vi behandler.
  4. Vi behandler dine tænder, som vi behandler vores families tænder.
  5. Når vi behandler, vælger vi den mest skånsomme metode, så dine tænder holder så længe som muligt.

Vi bruger alle værdier, når vi træffer beslutninger. Derfor har det stor betydning for dig og dine tænder, hvilke værdier din tandlæge har, når du får foreslået behandlinger. Der er store forskelle på, hvor store behandlinger enkelte tandlæger foreslår. Har du en tand med defekt fyldning, kan det forekomme at én tandlæge foreslår et implantat, én anden måske rodbehandling og krone og én tredje foreslår en plastfyldning.

Vi hører ofte til den sidste kategori, da vi har stor erfaring med skånsomme teknikker og vi ved, at bevarelse at din naturlige tandsubstans øger chancen for egne tænder hele livet.

På en måde kan man sige, at vi saver lidt i den gren, vi selv sidder på. Vores mål er, at du får så lidt brug for vores indgreb som overhovedet muligt. Vi giver dig de råd, vi ved gavner dig og dine tænder.

Jesper Gilling med Martin Kelleher, som i et større fagblad opfordrede tandlæger til at tænke mere på bevaring af deres patienters tænder. Han var træt af at se hjemmesider om de flotte hvide tænder, som bliver lavet uden hensyn til tandens holdbarhed i fremtiden. Læs mere her ( The daugther test) 

TELEFONTIDER

Man.- tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30

 33 11 07 15

Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering