Udfordringer ved tandbehandling

Tandlægeskræk eller ”bare” udfordringer ved tandbehandling.

Næsten halvdelen af Danmark har det også sådan. Du er ikke alene.

Det første du tænker :”Det skal bare overstås”

Det er for mange også en taktik, de har klaret sig med.

Men vil det ikke være bedre at kunne sige: ”Jeg kan sagtens klare tandbehandling og jeg ved, hvordan jeg bevarer kontrollen.”?

Hos Tandlægerne Studiestræde tager vi angst  og utryghed alvorligt, og giver dig oplevelsen af at blive lyttet til. Vi hjælper dig med at få trygheden og kontrollen tilbage.

Vi tager det ikke som en selvfølge, at vi stikker fingrene ind i din mund, før du giver os lov, og føler dig  tryg.

Vores langsigtede mål er, at du genoptager eller fortsætter med regelmæssig tandpleje mindst en gang om året.

Vi påbegynder ikke behandling, før du er klar. Ofte vil det første besøg bestå af samtale og rådgivning og måske en gennemgang af dine tænder, hvis du er parat.

Hos Tandlægerne Studiestræde har vi igennem mere end 10 år arbejdet professionelt med tandlægeangst. Det betyder mere end bare at tage sig god tid. Det kræver, at man kender til mekanismerne, der fører til og især ud af angsten for tandbehandling.

Jesper Gilling hos Tandlægerne Studiestræde har bl.a. haft foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg og talt de tandlægeangstes sag. Jesper Gilling er også citeret i flere blade og medier for sin viden om tandlægeskræk. Bladet Psykologi , Samvirke , Alt for Damerne og DagensDK

Hos Tandlægerne Studiestræde ønsker vi, at alle kan komme til regelmæssig kontrol uden at være underlagt angst eller frygt.

Vi har igennem mere end 10 år haft adskillige patienter med stor angst, som har lagt den bag sig, efter en målrettet indsats.

Det kan også lykkes for DIG.

Husk at sige det er en udfordring med tandlægebesøg, når du bestiller tid, så kan vi planlægge kun at snakke med dig og kigge på dine tænder.

Vi ved, at det kan lykkes for dig at blive regelmæssig bruger af tandlæge uden at føle ubehag.

Velkommen til trygge tandlægebesøg, hvor du har kontrollen.

EVA OG JESPER GILLING

TELEFONTIDER

Man.- tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30

 33 11 07 15

Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering