Project Description

Implantater 

Implantater

Tandlægerne Studiestræde tror på, at dine naturlige tænder er det bedste for dig. Vi lykkes som oftest med at redde dine egne naturlige tænder, så du kan undgå implantater. Implantater holder ikke altid hele livet og koster mange penge at få lavet. Implantater koster ofte mere i vedligehold end naturlige tænder over tid. 

Caries og paradentose er det første skridt mod implantater. Tidlig forebyggelse af disse sygdomme og vævsbevarende behandlinger nedsætter risiko for implantater.

Implantater er en slags kunstige rødder oftest af titan, der muliggør en erstatning af mistede tænder. Implantatet sidder stift i knogler i modsætning til tænder, der ”fjedrer” i knoglen ved hjælp af fibre.

De kan være gode løsninger, men er stadigvæk kunstige produkter med kortere holdbarhed end sunde, naturlige tænder. Jo yngre man er, desto større sandsynlighed for udskiftning af implantatet på et senere tidspunkt.

Ved at bevare de naturlige tænder så længe som muligt før et implantat, øges chancen for højst at skulle have ét implantat på det sted.

Implantater kan være rigtig gode løsninger især, hvis de kun bliver sat, når der ikke kan gøres mere med den naturlige tand.

Kom forbi til en snak om tandbevarelse og implantater.

EVA OG JESPER GILLING

TELEFONTIDER

Man.-tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30
Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering