Project Description

Caries

Caries

Alle kan få en mund uden huller. Får du tit huller, skal vi nok hjælpe til en cariesfri tilværelse. Tandlægerne Studiestræde er rigtig gode til at hjælpe dig med forebyggelse. Vi hjælper dig til nye vaner og reparerer dine tænder skånsomt og holdbart. Det betyder ikke, at du aldrig må få sukker. Vi giver dig den nødvendige viden, så du kan nyde sukker på en hensigtsmæssig måde.

Caries er huller i tænderne. Visse bakterier omsætter sukker og danner syre. Syren nedbryder tandens hårde væv (emalje+dentin), så bakterierne kan trænge dybere ind i kroppen og i sidste ende udløse infektioner.

For hyppigt sukkerindtag og manglende 100% renhold, medfører for mange cariesproducerende bakterier. Husk – at sukker er andet end slik og sodavand. Almindelig og tørret frugt (som rosiner, figner, dadler), juice, kaffe med sukker – vær særligt opmærksom på automatkaffe – og smoothies skal regnes med i sukkerregnskabet. Vi hjælper dig til at fjerne disse bakterier fra din mund, så du undgår huller i tænderne.

Hvis caries opdages i tide kan processen bremses og boring eller indgreb kan undgås.

Har du fået hul i en tand, hjælper vi dig med at reparere med et tandfarvet materiale og så du samtidig føler dig tryg.

Vi glæder os til at hjælpe dig til et medlemskab i ”Klubben uden huller i tænderne”.

Eva og Jesper Gilling

TELEFONTIDER

Man.-tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30
Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering