Project Description

Æstetisk tandpleje

Æstetisk tandpleje

Tænder kan have stor betydning for hvordan vi opfattes – både af os selv og af andre. Det er derfor naturligt, at nogle søger forbedringer af de tænder og den tandstilling, de har f.eks. ved hjælp af Invisalign usynlig tandretning. Hvad mange ikke tænker over er, at der er stor forskel på de tekniker, der bruges til at forbedre udseendet.

Vi mener, at patienten skal informeres om risikoen ved de såkaldte ”invasive” teknikker, hvor man borer sund tandsubstans væk for at gøre plads til kunstige materialer (med måske bedre udseende).

Én gang brug af kunstige materialer medfører senere reparationer eller udskiftninger og forværrer reelt chancen for et vedligeholdelsesfrit tandsæt senere i livet. Derfor foretrækker vi altid teknikker, der ikke ødelægger tandoverfladen.

Blegning er overvejende en skånsom teknik, så længe man ikke konstant foretager nye blegninger. Blegning er bedre end at lave porcelænsfacader, der er mere skrøbelige end den naturlige tand. Har du misfarvede tænder, så spørg hvilken løsning, der er den rigtige for dig.

TELEFONTIDER

Man.-tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30
Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering