Ny patient

Velkommen til Tandlægerne Studiestræde.

Tak for du er interesseret i at høre lidt om, hvad det er vi kan. Vi adskiller os lidt fra det, der er en meget almindelig opfattelse af tandlæger: ”Tandlæger tænker kun på at bore og komme videre til den næste patient.”

Vi giver os tid til dig. Vi vil gerne lære dig og dine behov at kende. Det er vigtigt, at vi forstår dig og dine erfaringer med tandbehandling, som for 40-50% af befolkningen ikke kun er gode oplevelser.

Du bliver ikke bare lagt ned i stolen og får instrumenter i munden. Vi tager en snak med dig, og først når du er klar og giver lov, går vi i gang med at undersøge dig. Vi håber at få en langvarig relation til dig, så derfor har vi ikke travlt med at skulle lave en masse behandlinger på dig.

Vi ønsker at hjælpe dig, så du kun tænker på dine tænder 1-2 gange om året, når du skal til kontrol. Det er lykkedes for rigtig mange af vores patienter. Når vi laver dine tænder, bruger vi skånsomme teknikker og arbejder med høj finish, som giver en lang holdbarhed.

Vi er taknemmelige for at rigtig mange af vores patienter/kunder anbefaler os til andre og bliver hos os, selv når de flytter til andre dele af  landet. Vi er ydmyge og taknemmelige over, at mange kører forbi flere hundrede tandlæger på deres vej til Tandlægerne Studiestræde.

Vi er stolte over at tilbyde dig forebyggende og tandbevarende tandbehandling. Vi laver meget få kroner og broer, implantater og andre invasive behandlinger. Vi hjælper dig til gode vaner, så du får sunde tænder og ikke skal bruge så meget tid og mange penge på tandbehandling resten af dit liv.

Vi håber at møde dig og lover at tage hånd om dig og dine tænder, som var du vores nærmeste familie.

På forhånd tak

EVA OG JESPER GILLING

TELEFONTIDER

Man.-tors. 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 14:30
Anmod om tid

FIND OS

GRATIS E-BOG

Rentefri finansiering